Augsburg International foloseste la maximum inaltimea halei, adoptand sistemul multietajat/de tip mezanin de la Dexion

  • Mezzanine_Augsburg_Romania-12
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-13
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-16
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-22
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-24
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-7
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-8

Augsburg International foloseste la maximum inaltimea halei, adoptand sistemul multietajat/de tip mezanin de la Dexion

Pentru a stoca mai multe cutii diferite de piese auto mici, Augsburg are nevoie să rearanjeze zona lor de alegere în așa fel încât să utilizeze cât mai puțin spațiu posibil, în timp ce profită de înălțimea mare a depozitului.

Soluţie

Pentru a stoca mai multe cutii diferite de piese auto mici, Augsburg are nevoie să rearanjeze zona lor de alegere în așa fel încât să utilizeze cât mai puțin spațiu posibil, în timp ce profită de înălțimea mare a depozitului.

Ca atare, au optat pentru o soluție de rafturi pe mai multe nivele pentru a completa sistemul de depozitare cu rafturi. Datorita designului bine gândit și a calităţii recunoscute, Dexion este furnizorul ales iar soluţia multi-leve/mezanin a companiei multinaţionale a fost opţiunea aleasă.

Augsburg International este unul dintre cele mai ambițioase proiecte Dexion din România. Alături de rafturi standard si sisteme de rafturi, trăsătură principală a proiectului a fost o structura multi-level cu podele mezanin. Acesta conține diverse accesorii speciale, precum  şi  porti speciale de paleţi, pentru a ajuta la transferul bunurilor paletizate, către rafturile de la mezanin.

O trăsătură principală a acestui proiect este sistemul de scara si balustrada Dexion fabricate pe plan intern. Pe baza vastei experienţe a companiei în furnizarea de soluții de stocare, Dexion a dezvoltat şi fabricat propriile coluţii de scări şi balustrade, care încorporează cele mai recente tehnologii din domeniu, care fuzionează cu calitatea, eficienţa şi ergonomia, fiind disponibile pentru clienții la preţuri mai mici, cu timpi de livrare mai rapizi decât soluţia externalizată anterioar.

Sistemul de scări și balustrada este rodul nenumăratelor ore de proiectare și testare de către echipa românească pentru a asigura eficiența maximă și siguranță perfectă, în conformitate cu FEM și alte reglementări specifice de securitate.

Capacități

Nivele 3+1

Înălțime multinivel: 8500 mm

Lăţimi panou: 1000 și 1290 mm

Încărcări pe raft: 80 Kg, 100 Kg şi 150 Kg

Sarcina pe sistemul scari: 350 kg / mp UDL

4 rânduri duble si 2 rânduri simple

Descrierea companiei

Augsburg International este unul dintre principalii importatori de piese auto, uleiuri, anvelope, accesorii, echipamente de service, distribuie produse ale unor producători de top pe piața pieselor de schimb mecanice din lume si este lider în România în vânzarea si post-vânzarea de de piese de caroserie originale.

Compania s-a fondat în 1996 şi în 2009 şi are deja o cifră de afaceri de 64 milioane euro.  Astăzi Augsburg International are 320 anagajaţi, 25 filiale, o foltă de 130 de autovehicule şi poate oferi 8.000.000 piese de schimb pentru diferite mărci auto.

Augsburg International  a creat unul dintre primele service-uri auto RAR -aprobate în 1997 şi în 2003 primele piese auto și, magazinul cu serviciu rapid pe piața românească.

Augsburg International  se străduiește să atingă perfecţiunea germană prin calitatea produselor şi serviciilor oferite de echipa şi partenerii săi, prezentându-se ca pe un concept de afaceri inovator, în ambele sensuri etic şi  de succes.