LG Chem Polska Sp. Z o.o, Polonia

  • LG_Chem_Poland_03
  • LG_Chem_Poland_06
  • LG_Chem_Poland_08
  • LG_Chem_Poland_2

LG Chem Polska Sp. Z o.o, Polonia

LG Chem aveau probleme cu spatiul de depozitare insuficient din hala existenta. Un alt aspect major a fost manipularea bunurilor care sunt foarte delicate si care trebuiau sa mearga dinrtr-o camera igienica in alta pana la livrare.

Scopul nostru era sa oferim cea mai simpla, usoara si eficienta solutie pentru a inalta apatiul de depozitare din hala existenta. LG Chem avea mai multe tipuri de cutii depozitate pe carucioare si care ocupau 80% din spatiul de depozitare al halei de 8 metri si fie care carucior nu avea mai mult de 1,5 metri inaltime. O mare cantotate de spatiu in inaltime era irosit.

Solutia:

Am decis sa folosim 2 masini speciale Tornado cu tavi de 1220 mm si incarcare de 300 kg. De asemeni am hotarat sa folosim 2 deschideri pentru fiecare masina, ceea ce permite LG Chem sa transfere bunuri din camera igienica de productie direct in masina si de acolo la livrare. Pentru a oferi calitate si siguranta maxima a bunurilor in sistemele Tornado, masinile sunt acoperite cu sticla pentru a se observa ce se afla in masina.

Datorita operarii continue, toate masinile sunt conectate la un sistem de suport on-line, care ne permite sa le servisam in timp real.

Capacitate:

In total 540 cutii Pol ( ecrane plate de polarizare 32”)

Spatiul de depozitare necesar a scazut de la 38 m2 la 19 m2
A crescut capacitatea halei cu 60%
FIFO integral
Un control mai bun al stocurilor.

Dimensiunile masinii:
8700mm si 8500mm
4455 latime
4200 depth