EnergiMidt A/S, Danemarca

  • Constructor-Denmark_Energimidt_4
  • Constructor-Denmark_Energimidt_1
  • Constructor-Denmark_Energimidt_5
  • Constructor-Denmark_EnergiMidt_2
  • Constructor-Denmark_Energimidt_3

EnergiMidt A/S, Danemarca

EnergiMidt este o companie moderna de distributie a energie electrice si a Internetului prin banda larga, rezultata din fuziunea a trei companii de electricitate in 2002.  

Noua hala de la EnergiMidt ea destinata departamentului Iluminarea Stradala, cu un depozit de 2.000 metri patrati. Cladirea a fost optimizata pentru depozitare atat in inaltime cat si in latime si inaltime.

Folosind o combinatie de rafturi pentru paleti statice si mobile, acum exista capacitate suficienta pentru a gazdui atat manipularea, depozitarea temporara si permanenta. In acelasi timp organizarea fizica a tuturor articolelor si si sistemul de localizare electronica care au fost de asemeni instalate au redus timpii petrecuti in cautarea si manipularea articolelor.

Solutia:

Rafturile stationare pentru paleti contin 550 pozitii de paleti si sunt accesibile rapid si complet. Rafturile mobile pentru paleti contin aproape 1000 pozitii pentru paleti si sunt folosite pentru depozitarea articolelor folosite arareori. La nivelul podelei au fost instalate cateva suporturi pentru paleti. Acestea sunt usor accesibile si permit preluarea de pe paleti fara riscul de ranire. Un lift cu aspirare a fost instalat si se foloseste pentru incarcari de peste 20 kg.

In capatul celalat al halei o instalatie multietajata HI280 ofera mai mult de 3.300 metri liniari pentru depozitare. In exterior sunt folosite rafturi in consola cantilever galvsnizate si rafturi pentru colaci de cablu pentru manipularea si depozitarea stalpilor de iluminarea si a rolelor de cablu.

Capacitatea:

Numarul de pozitii de paleti: 1550
Numarul de metri de rafturi: 3300