Arabesque, Romania

  • romania_arabesque_1
  • romania_arabesque_2
  • romania_arabesque_3
  • romania_arabesque_4
  • romania_arabesque_5

Arabesque, Romania

Arabesque, unul dintre cei mai mari si mai importanti detailisti din domeniul comercializarii materialelor de constructie in Romania a deschis o noua hala, pentru a asigura mai bine acoperirea nationala oferita de companie.

In deschiderea noii unitati de depozitare, Arabesque aveau nevoie de cele mai bune solutii de depozitare a marfii paletizate, livrata in cel mai bun timp, la cele mai avantajoase preturi. Datorita perteneriatului anterior plin de succes cu dexion, clientul a ales din nou rafturile Premierack drept cea mai buna solutie pentru mobilarea locatiei.

Solutia:

Contactul a fost mentinut printr-un agent de vanzari, dedicat acestui client major. In concordanta cu proiectele anterioare pentru Arabesque, Dexion a realizat o instalatie simpla si puternica, complet customizata pentru acest client pentru a-i acoperi atat necesitatile de depozitare, cat si de manipulare si expunere a produselor. Datorita gamei variate de produse depozitate in hala, rafturile au fost livrate cu numeroase accesorii pentru a se plia pe necesitatile clientilor. Proiectul a continut si vopselele speciale RAL 5017 – albastru trafic si RAL 1018 – galben zinc, alese in mod special de catre client pentru a se potrivi cat mai bine culorilor brandului.

Capacitate:

Inaltimea rafturilor: 4600 mm si 5900 mmm
Lungimea modulelor: 1800 mm si 2700 mm
Culori speciale: RAL 5017 si RAL 1018