Calitate

  • Calitate - Despre Dexion - Dexion Storage Solutions

Calitate

Calitatea se afla in centrul culturii organizationale a Constructor Group si compania noastra este dedicata sa ofere produse si servicii de inalta calitate, in tot ceea ce facem. Noi facem toate eforturile pentru a oferi clientilor nostri servicii excelente inainte, in timpul si dupa vanzarea unuia dintre multe solutii de depozitare, intotdeauna cu scopul de a-si depasi asteptarile.

Detinem certificarile de calitate universal recunoscute ISO 9001, care incorporeaza design-ul, productia, aprovizionarea si instalarea solutiilor de depozitare. Multumita echipei noastre profesioniste de proiectare, clientii nostri pot fi siguri ca nu s-a precupetit nici un efort pentru a ne asigura ca este livrat un produs de calitate.

Constructor Group sunt dedicati imbunatatirii continue printr-o politica de investitii continue in training si tehnologie, care este amplificata prin cel mai bun suport tehnic si experienta de management. Manualul nostru de afaceri este disponibil pentru vizionare si suntem foarte fericiti sa discutam orice elemente cu clientii si furnizorii nostri.